GAC-Logo-Automocio
public

El Saló Internacional de l’Automòbil impulsa el sector

Saló Internacional de l'Automòbil Barcelona

Sota el lema Torna la il·lusió, Automobile Barcelona acollirà les novetats de 23 marques d’automòbils en una de les majors cites del sector d’enguany. El certamen, que tindrà lloc en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona del 30 de setembre al 10 d’octubre, mostrarà el futur de la mobilitat sostenible i serà de nou una gran plataforma per al sector de l’automoció, contribuint a la reactivació de les vendes.

El president de Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, ha expressat la importància de celebrar aquest esdeveniment presencial, òbviament adaptat en el seu format i dimensions al context actual. “El saló és fruit d’un gran esforç col·lectiu i del nostre compromís amb la indústria de l’automòbil que ha cristal·litzat en un esdeveniment que vol retornar la il·lusió al sector, als amants del motor, però també a tota la ciutat, a la qual el saló està profundament arrelat des de fa més de 100 anys”. En aquest sentit, ha afegit que “serem el saló amb més marques dels celebrats a Europa, convertint-nos una vegada més, en una de les cites de referència del motor i una immillorable plataforma per a connectar amb el gran públic”.

El director general de ANFAC, José López-Tafall, va valorar la importància d’aquest esdeveniment: “No podíem perdre aquesta cita centenària amb la indústria de l’automoció a Espanya i menys, amb la transformació que abordem en el sector. En aquest sentit, l’electrificació dels vehicles és una de les claus per a complir els nostres compromisos europeus de descarbonització. Aquest saló, els models que s’exposen i les jornades que celebrarem sobre “Els reptes de l’electrificació de la mobilitat” han de servir per a acostar encara més als ciutadans a aquesta transformació, que ja és una realitat en el mercat, amb més de 150 models ja disponibles”, va afirmar.

El Saló Internacional de l’Automòbil organitzat per Fira de Barcelona amb el suport de l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (Anfac), ocuparà els pavellons 1 i 8 del recinte de Montjuïc, així com l’avinguda Maria Cristina i l’entorn del carrer Rius i Taulet.

Les marques automobilístiques participants seran Baltasar, BMW, Cupra, Dacia, DFSK, DR, Evo, Ford, Hispà Suïssa, Honda, Hyundai, Kia, Lexus, Lotus, Mercedes Benz, Mini, Nissan, Renault, Seat, Smart, Subaru, Suzuki i Volvo. Així mateix, seran presents altres empreses dels àmbits de la mobilitat i l’automoció completant així una gran oferta tant en la zona expositiva com en les activitats del saló.

Els dies 30 de setembre i 1 d’octubre estaran reservats per a premsa i professionals, mentre que les portes de Automobile Barcelona s’obriran al públic del 2 al 10 d’octubre.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat