GAC-Logo-Automocio

Junta directiva

Domingo Comas
President

Comas Prat, C.B. – Abrera

Raquel Ortega
Vicepresidenta

Valite – Montcada i Reixach

Josep Villagrasa i Bas
Secretari

J. Villagrasa, S.L. – Canovelles

Xavier Palet
Tresorer

Automòbils J. Palet – Granollers

Joan Argemí i Guri
Vocal

Joan Argemí – Sta. Eulàlia de Ronçana

Marta Mateu
Vocal

MB Motors – Granollers

Pere Argemí
Vocal

Argemí Motor – Granollers

Georgina Mas
Vocal

Josep Mas Centre Tècnic d’Automoció – Les Franqueses del Vallès

Jordi Ausàs
Vocal

Taller Ausàs – Les Franqueses del Vallès

Ferran Matamala
Vocal

Segimon Automoció – Les Franqueses

Xavier Izquierdo
Vocal

Grup Maas – Granollers

Daniel Tejada
Vocal

Recanvis Gaudí – Lliçà de Vall

Presentació del President del Gremi d'automoció de Catalunya

Benvinguda President

Com a president del Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) m’agradaria transmetre-us la necessitat de pertànyer a la nostra associació, que si destaca per quelcom és per la seva transparència i l’activa defensa de col·lectiu de l’automoció.

Als últims anys el sector ha crescut exponencialment, i paral·lelament també ho ha fet el nostre gremi, que ha augmentat el nombre d’associats i s’ha estès arreu del territori català, i tenim les ganes i l’ambició de continuar creixent i millorant. És una obligació pels que en formem part del GAC fer que el gremi sigui cada vegada més fort i més ampli.

A més a més, en un món completament globalitzat i tecnològicament canviant és de compliment obligatori estar informats en tot moment de tots els canvis en temes fiscals, legals i legislatius. De la mateixa maneta, el nostre sector també pateix aquests canvis i a ritmes agegantats, per aquesta raó formant part de la nostra associació no has de patir per aquests aspectes, ja que sempre estareu informats de totes les modificacions pertinents.

El Gac és una associació sense ànim de lucre, activa i àgil que trasllada totes aquestes informacions a l’instant, per tal que cada professional prengui les decisions oportunes segons la seva situació particular -depenent de la tipologia de negoci, ubicació i volum de negoci-.

Per tot això, com a president us animo als que ja esteu amb nosaltres a participar en la mesura que pugueu en la millora del col·lectiu, i els que encara no hi esteu, unir-vos amb nosaltres, d’aquesta manera podrem millorar la nostra posició en el sector i poder aconseguir que els nostres objectius es reinverteixin en el bé de tots.

Molts èxits i encerts en aquesta nova etapa.

Cordialment,

Domingo Comas i Cubero
President GAC

Eines d'accessibilitat