GAC-Logo-Automocio

Qui som?

50è aniversari UEAC

El Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) és una organització que representa institucionalment el col·lectiu de professionals de l’automoció.

Des de fa més de 50 anys, el sector ha crescut a ritmes agegantats i nosaltres amb ell, comptant amb més de 1.200 empreses associades al nostre Gremi.

El nostre principal objectiu és donar suport i assessorament als nostres associats, dotant-los d’eines i recursos per poder solucionar tots els seus problemes.

A més, des del Gremi treballem per conscienciar el sector de la importància de la sostenibilitat del planeta i evolucionar cap a un model de ciutat més verda.

Actualment, ens trobem en una etapa de canvis importants en el sector que ens incentiven a evolucionar i ser un Gremi amb la voluntat de fer canvis tecnològics i digitals.

Ens definim com una associació àgil, dinàmica i propera. Àgil en la tramitació administrativa. Dinàmica per la proposta formativa i d’esdeveniments. Propera perquè estem sempre al servei de l’associat.

Estem en una etapa de canvis importants en el sector on la transformació dels tallers és una incògnita, que només aquells que estiguin preparats podran resoldre.

El Gremi d’Automoció de Catalunya et prepara per a l’automoció del futur; tallers més connectats, un servei al client pensat en les noves generacions i el repte de l’electrificació dels vehicles.

Eines d'accessibilitat