Qui som?

La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) és una organització d’àmbit català situat dins del sector de l’automoció. Dins del ventall que suposa el sector de l’automoció, la UEAC representa als tallers de reparació de vehicles a motor, tant de turismes com vehicles industrials, agrícoles o motocicletes.

El gremi va néixer l’any 1973, i durant els seus 48 anys d’història ha aconseguit representar a un gran número de tallers i empreses de la part de l’automoció arreu de tot el territori català. Avui dia, comptem amb més de 1.000 empreses associades, i tenim delegacions repartides per tot Catalunya.

El gremi està integrat a Conepa (Federación Española de Empresarios Profesionales de Automoción), de nivell estatal, la qual la formen les associacions de les diferents comunitats autònomes. Així mateix, la UEAC forma part de la seva junta directiva i ostenta el càrrec de la Vicepresidència 2na. Tanmateix, també forma part de l’estructura de la Unió Empresarial (UEI), on de nou ostenta la vicepresidència i que està integrada a Foment del Treball.

La seu central de la UEAC està a Granollers (Vallès Oriental). Gaudim d’unes instal·lacions modèliques i modernes, tant amb les aules com el taller.

Antic logotip del gremi

Nou logotip del gremi