GAC-Logo-Automocio
public

Més de 100 tallers assisteixen a la Trobada del Maresme

El Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) va organitzar una nova Trobada de Tallers, aquest cop al Maresme. L’esdeveniment es va dur a terme el dijous 25 d’abril a Mataró. La trobada va començar a les 20 h del vespre i va comptar amb la participació de més de cent professionals del sector de l’automoció de la zona del maresme. En l’esdeveniment es van comunicar les novetats de l’accés a la documentació tècnica i del sector, a més de compartir amb tots i totes les inquietuds actuals del sector de l’automoció.

La trobada es va iniciar amb una recepció de benvinguda i la intervenció del Responsable del Gremi d’Automoció, Albert Duran, que va introduir el projecte formatiu Projecta’t, el qual ha estat concedit al Gremi pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. L’objectiu d’aquest programa és proporcionar a les persones treballadores ocupades orientació professional perquè es puguin adaptar als canvis que es produeixen en els diferents sectors productius i del seu propi lloc de treball.

En la xerrada, també es va informar sobre les pròximes formacions del GAC, com el de Gasos Fluorats, el de Vehicles Hybrids  i Elèctrics o el d’Electricitat Industrial i Electrònica, entre d’altres i es van exposar les novetats relacionades amb el SERMIl’accés a la documentació tècnica, per tal d’informar a tots els professionals del sector de l’estat actual, a quins tallers afecta, quan entra en vigor i com són els procediments relacionats.

D’altra banda, es van proporcionar les últimes dades generals i rellevants del sector i es van compartir les principals inquietuds i preocupacions, com la derogació del Decret català 298/93 de tallers per part de l’Agència Catalana del Consum que obliga a ampliar la garantia de les reparacions a 6 mesos sense limitar-la al quilometratge.

L’acte va finalitzar amb un joc de gamificació amb l’objectiu de posar a prova els coneixements dels professionals sobre les responsabilitats com empresaris en el sector de l’automoció. Tan bon punt va finalitzar, van concloure la trobada amb el tradicional sopar relacional, en aquesta ocasió a peu dret a l’Hotel Atenea Port, a Mataró.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat