GAC-Logo-Automocio
public

Traspassar o tancar el negoci per jubilació

Traspassar o tancar el negoci per jubilació

Està considerant la possibilitat de tancar o traspassar el seu negoci per jubilació? S’aproxima a l’edat de jubilació i té dubtes sobre quina serà la seva pensió?

En arribar a l’edat de jubilació, és fonamental avaluar i planificar les accions més adequades per a la continuïtat, el traspàs o el tancament del negoci.

Cal tenir en compte qüestions rellevants com la llicència de negoci, la possible formalització d’un contacte de traspàs, la subrogació del personal, la titularitat dels subministraments, així com les obligacions i les repercussions en àmbits laborals, fiscals, mercantils, entre d’altres.

És essencial considerar amb deteniment quin és el moment òptim per prendre una decisió, tant pel que fa al negoci com a la pensió de jubilació. Mitjançant un estudi previ, podrà planificar quina serà la seva pensió.

Per aquest motiu, abans de prendre qualsevol decisió definitiva, sol·liciti assessorament tècnic per valorar les diverses opcions disponibles i les seves implicacions en els àmbits laboral, fiscal i jurídic.

Informació cedida per:

Àgora logo

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat