GAC-Logo-Automocio
public

Servillanta Catalunya nou patrocinador de la UEAC

La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) i Servillanta Catalunya (Grupo ARC) en l’àmbit de les seves respectives competències i funcions, van manifestar fa unes setmanes la voluntat d’establir un marc estable de col·laboració amb la finalitat de donar un servei tècnic i d’assessorament de qualitat a les empreses associades a la UEAC.

L’acte de signatura va tenir lloc a les instal·lacions de Servillanta Catalunya (Granollers), i els dos protagonistes van ser el Sr. Alberto García, responsable de zona del Grupo ARC a Catalunya, i el secretari tècnic del gremi d’automoció de Catalunya (UEAC), Albert Duran Grau.

Amb l’acte de signatura del conveni ambdues parts van establir el marc de col·laboració que se’n beneficiaran les dues parts de la següent manera:

  • Servillanta Catalunya oferirà les millors condicions d’assessorament a tots aquells associats de la UEAC que s’interessin pels seus productes i serveis.
  • Invitació per part de la UEAC als responsables de Servillanta Catalunya a tots els actes del gremi, així com a promocionar productes i serveis entre els associats de la UEAC.
  • D’aquesta manera, es promocionarà a Servillanta Catalunya per les Xarxes Socials, així com per la pàgina web.
  • La imatge de l’empresa apareixerà a tots els actes i trobades del gremi durant els dos anys de vigència del conveni.

Servillanta Catalunya

Servillanta Catalunya forma part del Grupo ARC, que compta amb una experiència de més de vint anys al sector de l’automoció. Són una companyia de referència en el sector, especialitzada en la reparació tècnica, estètica i poliment de llantes d’alumini per a vehicles, amb diferents acabats de pintura.

Durant aquests anys, a ARC han anat evolucionant, adequant les seves instal·lacions per a oferir un servei de reparació de llantes a l’altura de les exigències del mercat i dels nostres clients. Més de vint anys innovant per a poder oferir un producte de qualitat, garantit i avalat per les companyies asseguradores líders del mercat i els més prestigiosos i exigents concessionaris oficials d’àmbit nacional.

Tenen un equip format per més de quaranta persones que fan possible que més de 10.000 clients confiïn en el nostre treball. El Grupo ARC tenen diferents seus arreu del territori espanyol: Madrid, Catalunya i Andalusia.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat