GAC-Logo-Automocio
public

Se celebra la Trobada de Tallers de la Cerdanya

El Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) va organitzar una nova Trobada de Tallers, aquest cop a la Cerdanya. L’esdeveniment es va dur a terme el passat divendres 7 de juny a Bolvir. La trobada va començar a les 19:30h del vespre a l’Auditori Cal Fanxico i va comptar amb l’assistència de 30 professionals del sector de l’automoció de la Cerdanya. En l’esdeveniment es van comunicar les novetats de l’accés a la documentació tècnica i del sector, entre altres punts.

Va obrir la jornada el Sr. Francesc Armengol, conseller del Consell Comarcal, regidor de Promoció Econòmica i primer tinent d’alcalde de Puigcerdà. Seguidament, va començar la intervenció d’Albert Duran, el Responsable del Gremi d’Automoció, que va introduir el projecte formatiu Projecta’t, el qual ha estat concedit al Gremi pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. El propòsit d’aquest programa és oferir als treballadors en actiu orientació professional facilitant la seva adaptació als canvis que apareixen en el sector i en les seves pròpies funcions laborals.

Durant la intervenció també es va informar sobre les pròximes formacions del Gremi, com la de Gasos Fluorats, que tindrà lloc l’últim trimestre del 2024, i la de Gestió de Tallers Mecànics, que s’oferirà al mes d’octubre. A més, també es van exposar les novetats relacionades amb el SERMI, per tal d’informar a tots els professionals del sector de l’estat actual, a quins tallers afecta, quan entra en vigor i com són els procediments relacionats.

Per concloure la xerrada es van proporcionar les últimes dades rellevants del sector i es van compartir les principals inquietuds i preocupacions dels professionals. Per acabar, es va informar del nou canal informatiu via WhatsApp que ofereix el GAC, creat amb l’objectiu d’assabentar-te del dia a dia del Gremi, compartir l’opinió dels socis amb la comunitat i formar part de les decisions del GAC.

L’acte va finalitzar amb un joc de gamificació per posar a prova els coneixements dels professionals sobre les responsabilitats com empresaris en el sector de l’automoció. La trobada va concloure amb el tradicional sopar relacional a peu dret, en aquesta ocasió al Gastrobar Terra de Pics, a Bolvir.

Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat