GAC-Logo-Automocio
public

Palamós acull la trobada de tallers de la UEAC a la zona de Girona-Costa Brava

Més d’una quarantena de persones van assistir el dijous 23 de setembre a la trobada de Tallers de Girona-Costa Brava que organitza la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya. L’acte es va celebrar al Restaurant Navium (Palamós) i va servir perquè els assistents, tots professionals del sector de l’automoció de la comarca, coneguessin o refresquessin els serveis que ofereix el gremi i obrir un espai de debat d’actualitat sobre el sector.

Després de més de dos anys d’absència per restriccions motivades per la pandèmia, la trobada de Tallers de Girona-Costa Brava va tornar a Palamós amb èxit de participació, amb un total d’una quarantena de persones. La jornada va centrar els continguts en una explicació general del gremi, la modernització que s’està portant a terme en el món de l’automoció, els reptes de futur que es presenta al sector, i un sopar a peu dret per concloure.

L’acte es va iniciar amb la benvinguda als presents i una breu explicació del gremi per part dels integrants de la UEAC, utilitzant la pàgina web com a referència. Tot seguit, es va detallar de primera mà la modernització que està patint el món de l’automoció i com els tallers s’han d’adaptar a aquest nou paradigma que es presenta. Per concloure les presentacions, el president de la UEAC, Domingo Comas, va fer una reflexió del futur del sector i la direcció que està agafant el gremi.

La jornada va finalitzar amb un sopar a peu dret al mateix restaurant, on els assistents van poder intercanviar inquietuds i neguits entre ells. Tot això gaudint d’un lunch excel·lent, en definitiva, un gran dia pel sector de l’automoció de Girona-Costa Brava i rodalies.

Amb la col·laboració de:

https://gac.cat/wp-content/uploads/2022/09/SponsorsTrobades-scaled.jpg

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat