GAC-Logo-Automocio
public

La Trobada del Vallès Oriental bat el récord d’assistència de trobades de la UEAC

Més d’un centenar de persones van assistir el dilluns 8 de novembre a l’Assemblea General i la posterior trobada de Tallers del Vallès Oriental que organitza la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya. L’acte es va celebrar a la seu de la UEI, amb una mostra de vehicles de Rally Clàssics a l’entrada del recinte. La jornada va servir per remarcar el canvi de rumb i la modernització que està duent a terme el gremi.

Després de dos anys d’absència per restriccions motivades per la pandèmia, la trobada de Tallers del Vallès Oriental va tornar a Granollers de la millor manera: més de cent persones presents i rècord històric d’assistència. La jornada va començar amb la tradicional Assemblea General, on es van aprovar per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia, inclosa la renovació de càrrecs de la Junta Directiva.

La posada en escena de la seu era immillorable: exposició de cotxes Rally Clàssics, copa de benvinguda i el taller de la UEAC obert i ple de gom a gom d’empresaris del sector automobilístic. Després de la benvinguda, es va procedir a la presentació on es van ressaltar punts importants com la modernització del sector, els nous reptes de l’automoció i l’adaptació a les noves tecnologies, clau pel dia a dia dels tallers. L’acte va finalitzar amb la xerrada de l’enginyer de la UEAC sobre les mesures de seguretat dels mecànics en la manipulació de cotxes híbrids i elèctrics.

La diada va concloure amb un sopar a peu dret al restaurant Navium, on els assistents van poder intercanviar inquietuds i neguits entre ells. Tot això gaudint d’un lunch excel·lent, en definitiva, un gran dia pels associats del Vallès Oriental de la UEAC.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat