GAC-Logo-Automocio
public

La Trobada de Tallers del Vallès Oriental reuneix a 150 professionals del sector de l’automoció

La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) va celebrar la Trobada anual de tallers mecànics del Vallès Oriental. L’acte es va dur a terme a la seu del gremi, a l’Avinguda Europa 21, de Granollers, i va comptar amb 150 professionals del sector de l’automoció. La Trobada de Granollers va registrar per segon any consecutiu un altre rècord d’assistència.

La UEAC segueix modernitzant-se i innovant en el seu format tradicional de Trobades de Tallers, i és que cada any s’introdueixen millores i noves activitats que fan dels actes un atractiu pels mecànics de la zona. A l’entrada, els nous models elèctrics dels cotxes Nissan, del Grup Maas Santi Enrique, il·luminaven l’entrada com si de la mateixa catifa vermella es tractés. La sala d’actes de la UEAC presentava un escenari amb 150 professionals del sector de l’automoció amb ganes de compartir inquietuds i saber de les novetats del gremi.

La part principal de l’acte va ser la presentació que van dur a terme entre el secretari tècnic de la UEAC, Albert Duran, i el responsable de les relacions institucionals, Joaquim Colom. Ambdós van conduir un debat sobre la digitalització dels tallers, l’evolució del parc de vehicles de Catalunya, la manca de mà d’obra del sector i la formació contínua que ofereix la UEAC en diferents àmbits.

D’altra banda, el president del gremi d’automoció, Domingo Comas, va ser l’encarregat d’explicar aspectes més tècnics sobre la legislatura actual del món de l’automoció i dels canvis que es poden produir en els pròxims anys. Per concloure la presentació, des de la UEAC es va organitzar un joc amb simulacions de casos reals i com s’hauria d’actuar en cada cas.

Finalment, l’acte va concloure amb el sopar a peu dret al Restaurant Navium, a escassos 100m de la seu del gremi. Els assistents i les assistentes van poder gaudir d’un menú especial escollit per l’ocasió i perquè mentre es sopava, es pogués fer el networking corresponent.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat