GAC-Logo-Automocio
public

La Trobada de Tallers del Maresme de la UEAC reuneix a més de seixanta persones

Més d’una seixantena de persones van assistir el dijous 17 de març a la trobada de Tallers del Maresme que organitza la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya. L’acte es va celebrar a l’Hotel Atenea Port Barcelona Mataró (Mataró) i va servir perquè els assistents, tots professionals del sector de l’automoció de la comarca, coneguessin els serveis que ofereix el gremi i obrir un espai de debat d’actualitat sobre el sector.

Després de més de dos anys d’absència per restriccions motivades per la pandèmia, la trobada de Tallers del Maresme va tornar a Mataró amb èxit de participació. La jornada va centrar els continguts en una explicació general del gremi, la presentació del Kit Digital, mitjançant una ponència especialitzada en tallers de post venda, i un sopar.

L’acte es va iniciar amb la benvinguda als presents i una breu explicació del gremi per part dels integrants de la UEAC, utilitzant la pàgina web com a referència. Tot seguit, els responsables de l’empresa Inforserveis van detallar quin ha de ser el procés de digitalització que han de seguir els taller en l’actualitat. Per concloure les presentacions, el president de la UEAC, Domingo Comas, va fer una reflexió del futur del sector i la direcció que està agafant el gremi.

La jornada va finalitzar amb un sopar a peu dret al mateix hotel, on els assistents van poder intercanviar inquietuds i neguits entre ells. Tot això gaudint d’un lunch excel·lent, en definitiva, un gran dia pel sector de l’automoció maresmenc.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat