GAC-Logo-Automocio
public

La Trobada de Tallers del Gremi d’Automoció de Catalunya bat el récord d’assistència a La Cerdanya

Més d’una vintena de persones van assistir el divendres 17 de juny a la trobada de Tallers de La Cerdanya que organitza la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya. L’acte es va celebrar al restaurant de l’Hotel Villa Paulita (Puigcerdà) i va servir perquè els assistents, tots professionals del sector de l’automoció de la comarca, coneguessin o refresquessin els serveis que ofereix el gremi i obrir un espai de debat d’actualitat sobre el sector.

Després de més de dos anys d’absència per restriccions motivades per la pandèmia, la trobada de Tallers de La Cerdanya va tornar a Puigcerdà amb èxit de participació, fins al punt que es va superar el rècord d’assistència que hi havia, que estava situat sobre la quinzena de persones. La jornada va centrar els continguts en una explicació general del gremi, la modernització que s’està portant a terme en el món de l’automoció, els reptes de futur que es presenta al sector, i un sopar a peu dret per concloure.

L’acte es va iniciar amb la benvinguda als presents i una breu explicació del gremi per part dels integrants de la UEAC, utilitzant la pàgina web com a referència. Tot seguit, es va detallar de primera mà la modernització que està patint el món de l’automoció i com els tallers s’han d’adaptar a aquest nou paradigma que es presenta. Per concloure les presentacions, el president de la UEAC, Domingo Comas, va fer una reflexió del futur del sector i la direcció que està agafant el gremi.

La jornada va finalitzar amb un sopar a peu dret al mateix hotel, on els assistents van poder intercanviar inquietuds i neguits entre ells. Tot això gaudint d’un lunch excel·lent, en definitiva, un gran dia pel sector de l’automoció de La Cerdanya i rodalies.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat