GAC-Logo-Automocio
public

La Trobada de Tallers del Bages s’assenta a la comarca

A la Trobada de Tallers del Bages hi van assistir prop d’una quarentena de professionals de l’automoció!

Després d’un any després de la darrera trobada de tallers d’automoció del Bages, una quarentena de professionals del sector de l’automoció es van tornar a reunir a la Restaurant Mas de la Sala (Sallent). L’acte organitzat pel Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) va batre el rècord d’assistents a la comarca en qüestió.

La comarca del Bages és una de les comarques on el Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) ha crescut més en els últims anys.  L’objectiu d’aquesta trobada és que els professionals del món de l’automoció de la comarca es trobin i comparteixin inquietuds del sector, on el Gremi té un paper imprescindible.

Temes tractats

Un altre dels motius de la trobada és la de comentar les principals novetats del sector: des de l’àmbit legislatiu, passant per les subvencions disponibles, fins a parlar de l’electrificació del sector. Un cop més es va posar també de manifest la dificultat dels tallers per trobar mà d’obra qualificada, cosa que impedeix el creixement exponencial del sector.

Les trobades d’enguany tenen un sentiment especial, i és que el GAC celebra el seu 50è aniversari, i per aquest motiu es va presentar la nova imatge corporativa, anunciada el passat mes de juny a la celebració del Sopar de Gala de l’Automoció.

La jornada va finalitzar amb un sopar a peu dret al mateix restaurant, on els assistents van poder intercanviar inquietuds i neguits entre ells. Tot això gaudint d’un lunch excel·lent, en definitiva, un gran dia pel sector de l’automoció del Bages i rodalies.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat