GAC-Logo-Automocio
public

Jubilació del Secretari General, el Sr. Carles Torras

Jubilació Carles Torras

Ens és grat comunicar-vos la jubilació del nostre Secretari General, El Sr. Carles Torras aquest mes de febrer.

El Carles ha donat per finalitzada la seva etapa dins el Gremi d’Automoció de Catalunya (UEAC) després de més de 16 anys d’esforç, passió i compromís.

Des de la UEAC volem agrair profundament la tasca realitzada durant tots aquests anys, contribuint al creixement del gremi sota la seva secretaria.

S’obre una nova etapa al gremi motivada pels nous reptes que l’entorn ens depara. La pandèmia, els canvis de model de ciutats verdes, la sostenibilitat del planeta, etc., ens marcaran uns temps d’alerta per tots els sectors de l’automoció.

Els nous models de consum de vehicles, la concentració de les marques envers la distribució i post venda ens han incentivat a evolucionar el gremi d’una manera més activa, dinàmica i immersa en les noves tecnologies i xarxes socials.

El taller del futur és el nou repte de la UEAC. Tallers més connectats, amb un servei al client pensant amb les noves generacions i preparats per les evolucions tècniques i mecàniques constants.

Des de la Junta Directiva de la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya, volem expressar el nostre agraïment al Sr. Carles Torras i anunciar-vos els nous càrrecs de govern del Gremi.

Nous nomenaments de JUNTA DIRECTIVA: 

  • Secretari General de la Junta Directiva el Sr. Josep Villagrasa.
  • Tresorer del Gremi, el Sr. Xavier Palet.
En quant a la gestió tècnica, la nova etapa ens marcarà un nou model més ampliat gràcies al suport de la UEI, diversificant i treballant amb tot l’equip sota la direcció de la nostra Junta Directiva.

Així mateix, la Sra. Lourdes Maymó seguirà a disposició del Gremi en les seves funcions d’atenció al Soci.

La Secretaría Tècnica la gestionarà el Sr. Albet Duran; la comunicació i xarxes socials el departament de comunicació de la Unió Empresarial, la Laura Fenoy i l’Aleix Colom; la comptabilitat la Sra. Anna Mª Gálvez.

La coordinació amb la Unió Empresarial i les Relacions Institucionals del Gremi envers les administracions, organismes i ens públics recaurà amb el Sr. Joaquim Colom, Director General de la Unió Empresarial.

Joaquim Colom – secretaria@automociocatalunya.cat
Albert Duran – automocio@uei.cat
Lourdes Maymó – info@uei.cat
Laura Fenoy – comunicacio@uei.cat
Aleix Colom – cmanager@uei.cat
Anna Mª Gálvez – gestio@uei.cat
Susana Berenguel – subdireccio@uei.cat

Com sempre, restem a la vostra disposició per a donar el millor servei als nostres tallers i defensar els interessos de tots els nostres associats.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat