GAC-Logo-Automocio
public

Gent d’Osona sou molt bona gent!

A la Trobada de Tallers d’Osona hi van assistir prop d’una vuitantena de professionals de l’automoció!

Un any després de la darrera trobada de tallers d’automoció d’Osona, una vuitantena de professionals del sector de l’automoció es van tornar a reunir a la Vila dels Masramon (Gurb). L’acte organitzat pel Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) va batre el rècord d’assistents a la comarca osonenca.

La comarca d’Osona és un dels bressols del Gremi d’Automoció de Catalunya, i és que en els seus inicis el nom que els definia era Gremi d’Automoció Vallès, Osona i Maresme. Des de fa anys, l’objectiu d’aquesta trobada és que els professionals del món de l’automoció d’Osona es trobin i comparteixin inquietuds del sector, on el Gremi té un paper imprescindible.

Temes tractats

Un altre dels motius de la trobada és la de comentar les principals novetats del sector: des de l’àmbit legislatiu, passant per les subvencions disponibles, fins a parlar de l’electrificació del sector. Un cop més es va posar també de manifest la dificultat dels tallers per trobar mà d’obra qualificada, cosa que impedeix el creixement exponencial del sector.

Les trobades d’enguany tenen un sentiment especial, i és que el GAC celebra el seu 50è aniversari, i per aquest motiu es va presentar la nova imatge corporativa, anunciada el passat mes de juny a la celebració del Sopar de Gala de l’Automoció.

La jornada va finalitzar amb un sopar a peu dret al mateix restaurant, on els assistents van poder intercanviar inquietuds i neguits entre ells. Tot això gaudint d’un lunch excel·lent, en definitiva, un gran dia pel sector de l’automoció d’Osona i rodalies.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat