GAC-Logo-Automocio
public

El Sopar de Gala de l’Automoció torna per la porta gran

El Sopar de Gala de l’Automoció torna per la porta gran

El passat divendres 8 de juliol, més de 120 tallers van assistir al Sopar de Gala de l’Automoció 2022, organitzat per la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC). L’acte es va celebrar al Restaurant La Torre del Pla (Llerona, Vallès Oriental) i la posada en escena va ser immillorable: exposició de cotxes clàssics, sortejos, concursos, premis, música i diversió. A més, es van premiar els tallers que feien més de 25 anys que formaven part del gremi i aquells que es jubilen enguany.

Després de dos anys sense poder celebrar el Sopar de Gala de l’Automoció, o Sopar de Sant Cristòfol pels més romàntics, el divendres es va reviure l’ambient lúdic i festiu del gremi d’automoció de Catalunya. A la vetllada hi va haver una exposició de cotxes clàssics, motos de competició i el nou model de Nissan de la mà de Santienrique.

Un cop finalitzat l’aperitiu, es va procedir a l’inici de l’acte que va tenir lloc a l’interior del restaurant. La sorpresa dels assistents va ser el primer sorteig en format de codi QR, amb caixes d’experiències úniques pels guanyadors d’aquest.

El president de la UEAC, Sr. Domingo Comas, va fer el tradicional parlament a tots els presents agraint als sponsors, patrocinadors i col·laboradors. Tampoc va passar per alt el canvi de paradigma en el qual es troba el món de l’automoció i la necessitat d’adaptar tecnològicament tots els tallers. Un cop acabat el discurs, es va procedir a sopar.

Tot just acabat el sopar, es va procedir a l’entrega de premis als tallers que aquest any feien 25 anys que formen part de la UEAC: Motos Quique, Parets Motor, Taller Martí Fabra i J. Enrique e Hijos. A més, també es va premiar a aquells professionals que enguany es jubilen com: Martí Fabra, Joan Argemí, Pelayo Luengo i Justo Martínez.

Abans d’acabar, la UEAC va voler fer entrega d’una placa a tots els tallers presents reconeixent la gran feina feta en aquesta època tant convulsa i inestable de la Covid-19. Pel gremi els guanyadors han estat tots els tallers que han superat aquesta pandèmia.

Finalment, i després d’un joc de preguntes per descobrir qui era la persona que sabia més sobre l’automoció, es va procedir a tornar a l’exterior per gaudir de la companyia amb música i bon ambient. En conclusió, una gran vetllada per retrobar vells amics i companys de professió on el feedback va ser positiu.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat