GAC-Logo-Automocio
public

El sector de l’automoció de La Cerdanya està més viu que mai

A la Trobada de Tallers de La Cerdanya hi van assistir més de quaranta professionals de l’automoció!

Un any i mig després de la darrera trobada de tallers d’automoció de La Cerdanya, una quarantena de professionals del sector de l’automoció es van tornar a reunir a l’Hotel Villa Paulita (Puigcerdà). L’acte organitzat pel Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) va comptar amb la col·laboració del Consell Comarcal de La Cerdanya i dels principals ajuntaments del territori com Puigcerdà o Bolvir.

Més de quaranta persones van assistir el divendres 15 de setembre a la setena trobada de tallers del Gremi d’Automoció de Catalunya a La Cerdanya. Per segon any consecutiu, l’esdeveniment es va celebrar a l’Hotel Villa Paulita; un entorn idíl·lic al costat del Llac de Puigcerdà que convida al bon ambient i l’harmonia entre els assistents.

Des de fa anys, l’objectiu d’aquesta trobada és que els professionals del món de l’automoció del territori cerdanès es trobin i comparteixin inquietuds del sector, on el Gremi té un paper imprescindible. El GAC organitza, coordina i convida perquè sorgeixin les sinergies entre els tallers.

Aquesta ha estat una edició especial i és que per primer cop hi ha assistit el Consell Comarcal de La Cerdanya amb la presència del president, Isidre Chia, i de la gerent, Elvira Pous. A més, tampoc es va voler perdre la trobada el Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Puigcerdà, Francesc Armengol. Tots ells van manifestar la importància del sector per La Cerdanya, i les ganes de col·laborar amb el Gremi amb aquests tipus d’esdeveniments.

Temes tractats

Un altre dels motius de la trobada és la de comentar les principals novetats del sector: des de l’àmbit legislatiu, passant per les subvencions disponibles, fins a parlar de l’electrificació del sector. Un cop més es va posar també de manifest la dificultat dels tallers per trobar mà d’obra qualificada, cosa que impedeix el creixement exponencial del sector. Les trobades d’enguany tenen un sentiment especial, i és que el GAC celebra el seu 50è aniversari, i per aquest motiu es va presentar la nova imatge corporativa, anunciada el passat mes de juny a la celebració del Sopar de Gala de l’Automoció.

La jornada va finalitzar amb un sopar a peu dret al mateix restaurant de l’hotel, on els assistents van poder intercanviar inquietuds i neguits entre ells. Tot això gaudint d’un lunch excel·lent, en definitiva, un gran dia pel sector de l’automoció de La Cerdanya i rodalies.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat