GAC-Logo-Automocio

Denúncia tallers il·legals

Les Administracions locals (Ajuntaments), són els primers en detectar els possibles tallers de reparacions de vehicles il·legals que tenen als seus municipis, i fins a dia d’avui encara no s’han posat els mitjans per intentar regularitzar totes aquestes activitats comercials fraudulentes. Aquests tallers no emeten cap tipus de factures de les reparacions que efectuen i aquestes no estan garantides tal i com marquen les normatives.

La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya continua treballant en aquesta tasca amb l’únic interès de regularitzar tota aquesta situació i demana a tots els que puguin aportar dades de tots aquests tallers il·legals, que ens ho comuniquin. Les dades que ens aportin són totalment confidencials, ja que les denúncies les efectua el Gremi i no vosaltres. Només cal que ens digueu les adreces i població on estan ubicats i ho podeu fer a través del següent formulari.

La Unió d’Empresaris presentarà via instància o a través dels mitjans convenients les denúncies als Ajuntaments corresponents, exigint que totes aquestes activitats comercials il·legals compleixin amb totes les normatives que marca la llei, ja que de no ser així és un greuge molt important en comparació als que sí que estan legalment establerts.

Escriu-nos per denunciar un taller il·legal. Pots enviar-nos fotografies a través del formulari web:
    Eines d'accessibilitat