GAC-Logo-Automocio
public

DAT Ibèrica nou patrocinador del Gremi d’Automoció de Catalunya

DAT Ibèrica nou patrocinador del Gremi d’Automoció de Catalunya

El Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) i DAT Ibèrica en l’àmbit de les seves respectives competències i funcions, van manifestar fa uns dies la voluntat d’establir un marc estable d’esponsorització amb la finalitat de donar un servei tècnic i d’assessorament de qualitat a les empreses associades al GAC.

L’acte de signatura ha tingut lloc a les instal·lacions del Gremi d’Automoció de Catalunya (Granollers), on hi ha participat una representació del Gremi d’Automoció de Catalunya, d’altra banda el present ha estat Luis Murias, director general de DAT Ibèrica. Per part del Gremi, ha signat l’acord el secretari tècnic del Gremi d’Automoció, l’Albert Duran Grau.

Beneficis

Degut a aquest conveni d’esponsorització ambdues parts estableixen un marc de col·laboració que farà que se’n beneficiïn les dues parts de la següent manera:

  • DAT oferirà les millors de les seves condicions a tots aquells associats del GAC que s’interessin pels seus productes i serveis.
  • Invitació per part del GAC als responsables de DAT a tots els actes del gremi (Trobades, Formacions, etc) així com a promocionar productes i serveis entre els associats del GAC.
  • D’aquesta manera, es promocionarà a DAT per les Xarxes Socials, així com per la pàgina web.
  • La imatge de l’empresa apareixerà a tots els esdeveniments i trobades del gremi durant els anys de vigència del conveni.

Amb aquest acord entre ambdues entitats els més beneficiats seran els associats i les associades al Gremi.

DAT Ibèrica

Fundada en 1931 com una empresa de taxació de vehicles per a la indústria automobilística que començava en aquells dies a fer els seus primers passos, DAT s’ha consolidat en les últimes dècades com un prestigiós proveïdor de sistemes d’informació i serveis per a la indústria automobilística europea. En un entorn competitiu com l’actual, els nostres 80 anys d’experiència, la rapidesa, l’exactitud i l’eficàcia són els nostres valors. DAT, el líder europeu, li proposa les Solucions DAT, precises i adaptades a les seves necessitats.

La missió de DAT és subministrar als professionals del sector de l’automoció les Solucions DAT per a cobrir les necessitats d’informació per a valoració de vehicles usats, estimació d’avaries de carrosseria, pintura, mecànica i manteniment, substitució de llunes, pronòstic de valors futurs i residuals dels vehicles i oferir eines de comunicació i gestió entre els diferents actors del sector.

El valor de DAT, és facilitar als nostres clients la informació útil, exacta i independent, mitjançant productes fàcils d’usar i amb els preus més competitius del mercat.

Deutsche Automobil Treuhand pertany a les associacions de fabricants, importadors i concessionaris d’Alemanya, la qual cosa li ha permès operar des dels seus inicis amb total independència en les seves informacions.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat