GAC-Logo-Automocio
public

Continuen les Trobades de Tallers del 2024, aquest cop al Bages

El Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) va organitzar una nova Trobada de Tallers al Bages. L’esdeveniment es va dur a terme el dijous 21 de març al municipi de Sallent. La trobada va començar a les 20 h del vespre i va comptar amb la participació de professionals del sector de l’automoció. L’objectiu  de l’esdeveniment va ser comunicar les novetats de l’accés a la documentació tècnica i del sector, a més de compartir amb tots i totes les inquietuds i neguits actuals del sector de l’automoció.

La trobada es va iniciar amb la intervenció de l’Albert Duran, el Responsable del Gremi d’Automoció, donant la benvinguda i introduint el projecte formatiu Projecta’t, el qual ha estat concedit al Gremi pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. L’objectiu d’aquest programa és proporcionar a les persones treballadores ocupades orientació professional perquè es puguin adaptar als canvis que es produeixen en els diferents sectors productius i del seu propi lloc de treball, ja que pel Gremi és important que les persones estiguin connectades amb les necessitats del mercat de treball i formar persones que encaixin en aquest mercat canviant.

Seguidament, es va informar sobre les pròximes formacions del GAC, com el Curs de peritatge, el de Gasos Fluorats, el de Gestió de taller, el de Vehicles Hybrids  i Elèctrics i el d’Electricitat Industrial i Electrònica, entre d’altres.

D’altra banda, també es van exposar les novetats relacionades amb el SERMIl’accés a la documentació tècnica, per tal d’informar a tots els professionals del sector de l’estat actual, a quins tallers afecta, quan entra en vigor i com són els procediments relacionats. A més, es van proporcionar les últimes dades generals i rellevants del sector i es van compartir les principals inquietuds i preocupacions.

L’acte va finalitzar amb un joc de gamificació amb l’objectiu de posar a prova els coneixements dels professionals sobre les responsabilitats com empresaris en el sector de l’automoció. Tan bon punt va finalitzar, van concloure la trobada amb el tradicional sopar relacional, en aquesta ocasió a peu dret al restaurant Mas de la Sala, a Sallent.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat