GAC-Logo-Automocio
public

ASR Clàssics i el GAC signen un conveni de col·laboració

El Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) i ASR Clàssics en l’àmbit de les seves respectives competències i funcions, van manifestar recentment la voluntat d’establir un marc estable de col·laboració amb la finalitat de promoure i recolzar les trobades de vehicles clàssics arreu del territori català.

L’acte de signatura ha tingut lloc a les instal·lacions del Gremi d’Automoció de Catalunya (Granollers), i els dos protagonistes van ser el Sr. Sebastián ChicharroPresident d’ASR Clàssics Antigalles Sobre Rodes, i el secretari tècnic del gremi d’automocióAlbert Duran Grau.

Amb l’acte de signatura del conveni ambdues parts estableixen un marc de col·laboració que farà que se’n beneficiïn les dues parts de la següent manera:

  • El GAC oferirà les millors de les seves condicions a tots aquells associats de l’ASR Clàssics que s’interessin pels seus productes i serveis.
  • Invitació per part del GAC als responsables de ASR Clàssics a tots els actes del gremi (Trobades, Formacions, etc) així com a promocionar productes i serveis entre els associats del GAC.
  • D’aquesta manera, l’associació de vehicles clàssics promocionarà el GAC per les Xarxes Socials, així com per la pàgina web i la seva revista en paper.
  • La imatge del GAC apareixerà a tots els esdeveniments i trobades de l’ASR Clàssics durant els dos anys de vigència del conveni.

ASR Clàssics

ASR Clàssics Antigalles sobre Rodes és una associació no lucrativa de Lliçà de Vall (Barcelona) creada al novembre del 2013 amb la finalitat de promoure i participar en activitats lúdiques i culturals per als seus associats, aficionats i propietaris de vehicles clàssics.

L’associació organitza aquestes trobades recurrentment atraient un públic focalitzat en els vehicles clàssics d’automoció. Per aquest motiu, des del Gremi d’Automoció de Catalunya creiem que aquesta col·laboració extendrà a aquest petit nínxol descobrir el Gremi.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat