GAC-Logo-Automocio
public

Àgora nou espònsor del Gremi d’Automoció de Catalunya

El Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) i Àgora en l’àmbit de les seves respectives competències i funcions, van manifestar fa uns dies la voluntat d’establir un marc estable d’esponsorització amb la finalitat de donar un servei tècnic i d’assessorament de qualitat a les empreses associades al GAC.

L’acte de signatura ha tingut lloc a les instal·lacions de l’empresa vallesana Àgora (Granollers), on una representació del Gremi d’Automoció de Catalunya, hi ha assistit presencialment. Els protagonistes de la signatura van ser el Pere López, director general d’Àgora, i el secretari tècnic del Gremi d’Automoció, l’Albert Duran Grau.

Amb aquest acord entre ambdues entitats els més beneficiats seran els associats i les associades al Gremi. L’excel·lència en el compliment de les obligacions legals i la gestió eficient de la fiscalitat, són elements fonamentals de la seva oferta de serveis. A més, l’empresa en qüestió oferirà assessorament especialitzat en temes de protecció de dades, planificació de la jubilació, plans de pensions, continuïtat empresa familiar i altres serveis d’avantguarda.

Beneficis

Degut a aquest conveni d’esponsorització ambdues parts estableixen un marc de col·laboració que farà que se’n beneficiïn les dues parts de la següent manera:

  • Àgora oferirà les millors de les seves condicions d’assessorament a tots aquells associats del GAC que s’interessin pels seus productes i serveis.
  • Invitació per part del GAC als responsables d’Àgora a tots els actes del gremi (Trobades, Formacions, etc) així com a promocionar productes i serveis entre els associats del GAC.
  • D’aquesta manera, es promocionarà a Àgora per les Xarxes Socials, així com per la pàgina web.
  • La imatge de l’empresa apareixerà a tots els esdeveniments i trobades del gremi durant els anys de vigència del conveni.

Àgora

Àgora és una empresa d’assessorament i consultoria especialitzada en petites i mitjanes empreses (PIMES) i autònoms, fundada el 1987 a Granollers (Barcelona). La seva missió principal és oferir assessorament professional dels diferents àmbits legals, fiscal-comptable, laboral, de recursos humans i d’assegurances, amb l’objectiu de contribuir al creixement i èxit sostenible dels seus clients.

Enmig de la complexitat que caracteritza l’entorn empresarial actual, Àgora es destaca pel seu compromís amb el servei, sempre orientat cap a la satisfacció de les necessitats dels seus clients. Més que una consultoria; s’involucren activament en comprendre els reptes únics que enfronta cada client, participant activament en la resolució de problemes i col·laborant estretament per aconseguir les seves metes i objectius empresarials.

 

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat