GAC-Logo-Automocio
public

Valite nou patrocinador del GAC

El Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) i Valite en l’àmbit de les seves respectives competències i funcions, van manifestar fa uns dies la voluntat d’establir un marc estable de col·laboració amb la finalitat de donar un servei tècnic i d’assessorament de qualitat a les empreses associades al GAC.

L’acte de signatura ha tingut lloc a les instal·lacions de l’empresa vallesana, Valite (Ripollet del Vallès), on una representació del Gremi d’Automoció de Catalunya, hi ha assistit presencialment. Els tres protagonistes van ser el Sr. José Manuel Del Vallefundador, i Sra. Raquel Ortega, fundadora de Valite, i el secretari tècnic del gremi d’automocióAlbert Duran Grau.

Amb l’acte de signatura del conveni ambdues parts estableixen un marc de col·laboració que farà que se’n beneficiïn les dues parts de la següent manera:

  • Valite oferirà les millors de les seves condicions d’assessorament a tots aquells associats del GAC que s’interessin pels seus productes i serveis.
  • Invitació per part del GAC als responsables de Valite a tots els actes del gremi (Trobades, Formacions, etc) així com a promocionar productes i serveis entre els associats del GAC.
  • D’aquesta manera, es promocionarà a Valite per les Xarxes Socials, així com per la pàgina web.
  • La imatge de l’empresa apareixerà a tots els esdeveniments i trobades del gremi durant els dos anys de vigència del conveni.

Valite

Valite parteix del somni d’un canvi. Ells són una empresa del sector d’automoció especialitzada en el diagnòstic i la reparació de caixes de canvi manuals, automatitzades i automàtiques.

L’empresa es defineix amb un valor incalculabe degut a les seves persones i uns excel·lents professionals. Són lleials als seus valors i dissenyen les seves estratègies des de la integritat. Probablement, tenen un dels millors serveis tècnics especialistes en el sector.

L’empresa aposta fort precisament per allò que els diferencia de la resta. Valite no és simplement una empresa més, volen aportar el seu granet de sorra des de la igualtat i la conciliació, el compromís amb l’aprenentatge i la formació de qualitat.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat