La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) i Mass Santi Enrique en l’àmbit de les seves respectives competències i funcions, van manifestar fa uns dies la voluntat d’establir un marc estable de col·laboració amb la finalitat de donar un servei tècnic i d’assessorament de qualitat a les empreses associades a la UEAC.

L’acte de signatura va tenir lloc a les instal·lacions de Santi Enrique (Granollers), i els dos protagonistes van ser el Sr. Xavier IzquierdoCap de Vendes de Maas Santi Enrique, i el secretari tècnic del gremi d’automoció de Catalunya (UEAC), Albert Duran Grau.

Amb l’acte de signatura del conveni ambdues parts van establir el marc de col·laboració que se’n beneficiaran les dues parts de la següent manera:

  • El concessionari de Santi Enrique (Nissan) de Granollers oferirà les millors condicions a tots aquells associats de la UEAC que s’interessin pels seus productes i serveis.
  • Invitació per part de la UEAC als responsables de Maas Santi Enrique a tots els actes del gremi, així com a promocionar productes i serveis entre els associats de la UEAC.
  • D’aquesta manera, es promocionarà a Santi Enrique per les Xarxes Socials, així com per la pàgina web.
  • La imatge de l’empresa apareixerà a tots els actes i trobades del gremi durant els dos anys de vigència del conveni.

Maas Santi Enrique

L’any 1964 va néixer el projecte, en un moment històric, on la propietat d’un vehicle era un autèntic luxe. Més de 50 anys després i amb una realitat social molt diferent, s’ha convertit en un dels grups d’automoció més importants de Catalunya. Actualment estan presents a set comarques de Barcelona, ​​oferint més de 30 instal·lacions i gestionant set marques comercials. El grup Maas avui dia té més de 450 treballadors i més de 100.000 m² a 31 instal·lacions.

L’objectiu del grup és garantir la mobilitat dels seus clients mitjançant l’oferta d’un servei integral.