GAC-Logo-Automocio
public

Ledr Ingeniería nou patrocinador del GAC

El Gremi d’Automoció de Catalunya (GAC) i Ledr Ingeniería y Servicios en l’àmbit de les seves respectives competències i funcions, van manifestar fa uns dies la voluntat d’establir un marc estable de col·laboració amb la finalitat de donar un servei tècnic i d’assessorament de qualitat a les empreses associades al GAC.

L’acte de signatura ha tingut lloc a les instal·lacions del Gremi d’Automoció de Catalunya (Granollers), i els dos protagonistes van ser el Sr. Carlos RománResponsable de Desenvolupament de Negoci de Ledr, i el secretari tècnic del gremi d’automocióAlbert Duran Grau.

Amb l’acte de signatura del conveni ambdues parts estableixen un marc de col·laboració que farà que se’n beneficiïn les dues parts de la següent manera:

  • LEDR oferirà les millors de les seves condicions d’assessorament a tots aquells associats del GAC que s’interessin pels seus productes i serveis.
  • Invitació per part del GAC als responsables de Ledr a tots els actes del gremi (Trobades, Formacions, etc) així com a promocionar productes i serveis entre els associats del GAC.
  • D’aquesta manera, es promocionarà a Ledr per les Xarxes Socials, així com per la pàgina web.
  • La imatge de l’empresa apareixerà a tots els esdeveniments i trobades del gremi durant els dos anys de vigència del conveni.

Ledr Ingeniería

Actualment Ledr està orientada a la participació en projectes d’un alt valor afegit, sempre dins de l’àmbit industrial, aplicant la tecnologia més avantguardista existent en el mercat i essent respectuosos amb el medi ambient.

Ledr disposa d’un departament tècnic que desenvolupa els diferents projectes amb els programes de disseny més avançats, sent cada projecte analitzat exhaustivament de manera que s’assegura tot el procés complint les exigents normatives ISO i FDA.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat