GAC-Logo-Automocio
public

La UEAC present a la “Fiesta del Taller 2022”, organitzada per APTCOR (Galícia)

El dissabte passat, dia 1 d’octubre, l’associació de la Corunya de tallers va organitzar la “Fiesta del Taller 2022“, on la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) va estar present. Gairebé 150 persones van assistir a la festa, la primera celebrada després de la crisi Covid-19, que a més de la missa, va reunir a tallers de tota la comunitat autònoma en una intensa jornada d’actes de germanor. La pròrroga de l’any sant compostel·là ha estat una oportunitat per a triar l’escenari, Santiago de Compostel·la, a manera de peregrinació de tallers al “Xacobeo 2022”.

Precisament la crisi covid19 i la consideració de servei “essencial” per a la comunitat del sector i reparació de vehicles van ser protagonistes en la solemne “invocació” que el president de APTCOR, Basilio Insúa, va realitzar durant la missa a la Catedral de Santiago de Compostel·la, primer dels actes del dia, davant l’arquebisbe de la diòcesi, Julian Barrio, en presència de sacerdots i de pelegrins de tot el món.

Tot seguit, i després d’un menjar de germanor, en la qual va participar el delegat del Govern gallec a la Corunya, Gonzalo Trenor, Basilio Insúa es va dirigir als presents recordant, una vegada més, l’esforç realitzat pel sector en els últims anys, però posant ara l’objectiu en el futur. “Tenim grans reptes per davant, i especialment important és determinar on concentrar els esforços de les nostres empreses per a la seva adaptació als nous temps, amb especial recalcament en la gestió interna, tant a nivell organitzatiu dia a dia, com d’estratègia de transformació tècnica. Hem de ser tan bons empresaris com som especialistes tècnics en els nostres respectius oficis Hem d’afrontar els nous temps amb valentia i decisió per a poder portar les nostres empreses al nivell que una societat cada dia més exigent reclama”.

Durant l’acte es va distingir la trajectòria i fidelitat de quatre tallers que han aconseguit els 45 anys com a membres de l’entitat. A més, va rendir un homenatge als professionals associats jubilats entre 2020 i 2022. L’associació va agrair el suport de CONEPA amb la concessió del “Premi a la Promoció Empresarial”.

 

Font: Conepa

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat