GAC-Logo-Automocio
public

Èxit de participació a la Trobada de Tallers de la zona Girona-Interior

Prop d’una cinquantena de persones van assistir el dimecres 5 d’octubre a la trobada de Tallers de Girona-Interior que organitza la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya. L’acte es va celebrar al Restaurant Can Peret (Cassà de la Selva) i va servir perquè els assistents, tots professionals del sector de l’automoció de la comarca, coneguessin o refresquessin els serveis que ofereix el gremi i obrir un espai de debat d’actualitat sobre el sector.

La trobada de Tallers de Girona-Interior es va celebrar en aquesta ocasió a Cassà de la Selva, a les afores de Girona. Després de la pandèmia, es va poder tornar a celebrar amb normalitat aquesta Trobada de Tallers, amb èxit de participació, amb uns cinquanta professionals del sector presents. La jornada va centrar els continguts en una explicació general del gremi -en plena reestructuració-, la modernització que s’està portant a terme en el món de l’automoció, els reptes de futur que es presenta al sector, i un sopar a peu dret per concloure.

L’acte es va iniciar amb la benvinguda als presents i una breu explicació del gremi i de la nova estructura interna que hi ha. El suport de referència va ser la pàgina web del gremi, mostrada de forma interactiva i dinàmica. Tot seguit, es va detallar de primera mà la modernització que està patint el món de l’automoció i com els tallers s’han d’adaptar a aquest nou paradigma que es presenta amb els vehicles elèctrics, les bateries, etc.

Per concloure la xerrada, el president de la UEAC, Domingo Comas, va fer una reflexió del futur del sector i la direcció que està agafant el gremi. El president va destacar que aquesta direcció ha de ser plural, i ha d’aglutinar tots els actors que influeixen en el sector de l’automoció.

La jornada va finalitzar amb un sopar a peu dret a la terrassa del mateix restaurant, on els assistents van poder intercanviar inquietuds i neguits entre ells. Tot això gaudint d’un lunch excel·lent, en definitiva, un gran dia pel sector de l’automoció de Girona-Interior i rodalies.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat