GAC-Logo-Automocio
public

El Gremi reuneix més d’una vuitantena de professionals del sector

Récord d’assistència a la Trobada de Tallers del Maresme!

Més d’una vuitantena de persones van assistir el dimecres 25 d’octubre a la trobada de Tallers del Maresme que organitza el Gremi d’Automoció de Catalunya. L’acte es va celebrar, un any més, a l’Hotel Atenea Port Barcelona Mataró (Mataró) i va servir perquè els assistents, tots professionals del sector de l’automoció, coneguessin de primera mà els serveis que ofereix el gremi i obrir un espai de debat d’actualitat sobre el sector.

Com cada any, els professionals del sector de l’automoció del Maresme es van reunir a Mataró, la capital de la comarca, per celebrar la trobada de Tallers del Maresme 2023. Enguany, i en motiu del 50è aniversari del Gremi, ningú va voler faltar a la cita i es va assolir el rècord d’assistència d’aquesta Trobada de Tallers.

La Presentació

Un altre dels motius de la trobada és la de comentar i explicar les principals novetats del sector: des de l’àmbit legislatiu, passant per les subvencions disponibles, fins a parlar de l’electrificació del sector. Un cop més es va posar també de manifest la dificultat dels tallers per trobar mà d’obra qualificada, cosa que impedeix el creixement exponencial del sector. Les trobades d’enguany tenen un sentiment especial, i és que el GAC celebra el seu 50è aniversari, i per aquest motiu es va presentar la nova imatge corporativa, anunciada el passat mes de juny a la celebració del Sopar de Gala de l’Automoció.

A la presentació s’hi va unir el president del GAC, Sr. Domingo Comas, animant a les empreses del sector a no defallir i seguir remant contra corrent per donar continuïtat als seus tallers. El president va transmetre a tots els presents que no estan sols, i que el Gremi estarà sempre al costat dels seus associats oferint-li’ls totes les eines, recursos i serveis que necessiten per optimitzar el seu dia a dia.

Sopar Relacional

La jornada va finalitzar amb un sopar a peu dret al mateix restaurant de l’hotel, on els assistents van poder intercanviar inquietuds i neguits entre ells. Tot això gaudint d’un sopar relacional excel·lent. En definitiva, un dia de celebració pel sector de l’automoció de El Maresme.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat