Representació Institucional

L’objectiu principal del gremi és la representativitat, suport i defensa dels interessos empresarials a través de les gestions de representació i/o pressió davant l’administració i agents econòmics, polítics i socials.

Unió Empresarial (UEI)

La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) està adherida a la Unió Empresarial (UEI), de la qual ostentem la vicepresidència.

La UEI ofereix serveis com formacions intersectorials, esmorzars de treball de diverses temàtiques empresarials, dinars tertúlia amb ponents de renom nacional i internacional i conferències, a tots els associats de la UEAC.

www.uei.cat

CONEPA

Federación Española de Empresarios Profesionales de Automoción) és una organització empresarial d’àmbit nacional, enquadrada dins de l’àrea de la postvenda d’automoció, que representa el sector de reparació i manteniment d’automòbils. Neix al començament de 2004, i en l’actualitat està integrada per divuit associacions de tallers repartides per la major part de les Comunitats Autònomes.

Per la seva filosofia, CONEPA es defineix una organització integradora, dialogant i plural, totalment independent, l’únic objectiu de la qual és defensar els interessos del taller davant instàncies nacionals i internacionals.. La UEAC forma part de CONEPA ostentant la vicepresidència.

La representativitat institucional del sector a nivell nacional i europeu són els eixos de treball que realitzem conjuntament. Trimestralment es realitzen trobades amb les diferents associacions d’àmbit nacional per tractar problemàtiques del sector i establir vincles de relació.

www.conepa.org

FEM METALL

La FEM (Federació d’Empresaris del Metall) representa la indústria i el comerç del sector metall del Vallès Oriental i Occidental. La FEM permet al sector del metall vallesà treballar de forma coordinada, aprofitant sinergies, compartir experiències i representar els interessos del principal sector industrial de la comarca, que lidera les branques manufactureres. La UEAC està adherida a la Federació Empresarial del Sector Metal·lúrgic del Vallès (FEM METALL), com a vocals de la Junta Directiva.

La representativitat de l’automoció dins del sector del metall és fonamental pel desenvolupament industrial i productiu del territori. FEM Metall ens permet agrupar tota l’activitat del Vallès i defensar els seus interessos davant l’administració.