Benvinguda President

Benvolguts associats,

En primer lloc, vull donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web.

La utilitat de pertànyer a la UNIÓ D’EMPRESARIS D’AUTOMOCIÓ DE CATALUNYA és el fet de tenir accés de primera mà, a les darreres informacions del sector. Per tant, ser els primers en conèixer les noves normatives que ens afecten i tenir accés a serveis que s’ofereixen des de l’associació.

Podria enumerar-vos moltes més, però tot i que l’anterior té els seus avantatges, no ha de ser el més prioritari. La nostra prioritat pot ser la nostra raó de ser com Unió d’Empresaris. És conformar una associació d’empreses del sector i d’àmbit català, implicades en el projecte per aconseguir un col·lectiu cohesionat i fort.

Això s’aconsegueix amb un col·lectiu implicat, capaç de transmetre les seves necessitats amb la màxima participació de tots. Això ens permet estar presents a les reunions on es prenen les decisions que afecten al sector per tal de ser escoltats i que es tinguin en compte les nostres opinions i necessitats, directament en la comunitat i a través de la Federació Nacional en el govern de l’estat.

Defensar les nostres empreses com a col·lectiu dins una societat, cada dia més complexa, amb èxit, depèn en gran part, del recolzament i capacitat d’implicació de tots nosaltres.

Per això, com a president, us animo als que ja esteu amb nosaltres, a participar en la mesura que podeu, en la millora del col·lectiu. Als que encara no hi esteu, a unir-vos amb nosaltres, amb el que ens permetrà millorar la nostra posició al sector i a poder aconseguir que els nostres objectius es reinverteixin en el bé de tots.

Domingo Comas

President