Fires i Esdeveniments

La UEAC és present a les fires del sector que se celebren a tot el territori català i espanyol:

Fira de MOTORTEC

Motortec Madrid és la fira internacional de la indústria i postvenda de l’automoció. Amb més de 15 edicions, aquesta fira s’ha convertit en el punt de trobada dels professionals del sector que durant 4 dies tenen la possibilitat de veure la innovació, el coneixement i l’experiència de més de 700 empreses expositores.

Més informació

Fira de l’Ascensió

La Fira de l’Ascensió és el gran aparador del Vallès Oriental per a totes les empreses de productes o serveis que volen impulsar el seu negoci. Se celebra des de fa més de 70 anys i el sector de l’automoció cada vegada ha agafat més força. A les últimes edicions hi són presents més de 150 vehicles exposats.

Més informació

Autopro Saló

Situada a Fira de Sabadell, Autopro Saló és el 1r Saló Professional de l’Automoció. És un esdeveniment on els venedors i compradors es troben per explorar noves oportunitats de negoci. La Fira s’adreça a professionals de les empreses i tallers per mostrar els últims productes i innovacions en el sector de les peces d’automòbil, accessoris, equips i serveis per a l’automoció.

Més informació

Altres esdeveniments

  • Fira Ad Marina

  • Convenció Ancera

  • Convenció CIRA

  • Convenció CRO Terrassa