GAC-Logo-Automocio
public

El mercat de vehicles utilitzats augmenta discretament a Catalunya

El mercat de vehicles usats a Espanya ha caigut un 6,9% el mes de novembre en comparació al mateix període de l’exercici anterior, aconseguint les 174.532 transferències, segons dades de la consultora MSI per a la patronal dels concessionaris, Faconauto. D’aquesta manera, continua la tendència a la baixa que es va produir a l’octubre. La previsió de tancament d’any es manté amb una caiguda del 14%, amb una mica més de 1,8 milions d’operacions.

D’altra banda, només tres comunitats autònomes han aconseguit augmentar el nombre de trasnferències de vehicles de segona mà: Madrid, Canàries i Catalunya. En valors absoluts la Comunitat de Madrid ha assolit el nombre més elevat amb un 13,6% de variació entre les transferències d’aquests vehicles.

Catalunya ha aconseguit mantenir-se ferm en aquests valors del mercat de vehicles utilitzats. Al territori català hi ha hagut més de 30.000 transferències de vehciles de segona mà, essent el valor més alt de tot l’Estat. En quant a variació en tant per cent, el valor és del 1,8%.

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat