GAC-Logo-Automocio
public

Campanya Taller Solidari 2020

La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) ha organitzat un any més la campanya “Taller Solidari”, per a la recaptació́ d’aliments pels més necessitats. El 2020 ha estat un èxit a nivell d’inscripcions i van ser 18 les empreses que van col·laborar recollint aliments.

Sota l’eslògan; “Aquest any més que mai”, la UEAC ha volgut anar més enllà en aquesta campanya i fer una crida als seus associats. “La situació viscuda aquest 2020 per moltes famílies a causa de la pandèmia ha estat devastadora a nivell econòmic i des del gremi hem volgut ajudar-los a través de la donació d’aliments”, indica el Sr. Carles Torras, Secretari General del gremi.

La Fundació́ El Xiprer s’ha fet càrrec dels aliments recollits per realitzar la tasca d’entrega als destinataris. A més a més, aquesta Fundació́ no només ajuda als més necessitats, sinó que ofereixen suport en la reinserció́ d’aquestes persones a la societat.

La UEAC vol donar les gràcies públicament als tallers per la seva aportació, que de nou s’han mobilitzat per mostrar la seva generositat. Enhorabona a tots/es!

Els col·laboradors d’aquest any són:

AUTORAPIDMACOA
PORTAGON AUTOS
TALLER MARTINET
TALLER SAMBLAS
TALLERS DE L’AUTOMÒBIL JOAN GIRBAU
BALLESTAS JJM
RUMONCAR
ORMAR CARAVAN
PALET MOTOR
GRUP AUTOMÒBILS BERTRAN
COMERCIAL VILA VILA
GARATGE QUIM
BRUANI
PNEUMÀTICS MASNOU
TALLER J. VILLAGRASA
GARATGE NADAL
UEAC
UEI

Altres notícies

GAC-Logo-Automocio

Eines d'accessibilitat